15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Vedran Delimar prezadovoljan nastupom na Prvenstvu Hrvatske u autoslalomu

Prvenstvo Hrvatske nas prvi puta vodi izvan granica Republike Hrvatske, u Bosnu i Hercegovinu, točnije u Jajce. Prekrasni krajolik Plivskih jezera, s bezbroj manjih i većih slapova, prekrasna priroda, privukla je jako puno vozača autoslaoma, pokazati svoje vozne sposobnosti bio je glavni cilj.

Devedeset automobila na startu jako je velika brojka za napraviti dobar rezultat, ali Vedranu Delimaru je uspjelo. Prvi trening, prvi puta na stazi, odlično četvrto mjesto ukupnog poretka i drugi u klasi.

– Odmah sam vidio da bi mogli super završiti sve! Prva vožnja još bolje vrijeme, ali porušeni čunj i tri sekunde kazne, bacilo me na šesto mjesto ukupno, što je i dalje fantastičan rezultat. Druga vožnja još brža i čista, opet četvrto generalno, pokušavam uzeti jako viski plasman u generalci, krećem u zadnju vožnju, trebam još barem sekundu i čisto, i nevjerojatno mi zapne noga između gasa i kočnice i nemogu odvoziti sektor i prekočim se dvoja vrata, znači vožnja je otpala, ali na kraju krajeva, odlično šesto mjesto generalno, treće mjesto u klasi 7 za PH, treće mjesto u grupi 3 Prvenstva BIH, te drugo mjesto u klasi 9 za Otvoreno prvenstvo Jajca. Eto ja prezadovoljan. Zahvaljujem se tati i prijateljima, te naravno mojim vjernim sponzorima – objasnio je Delimar.

Sljedeća utrka je na domaćem terenu, Autoslalom Dubrava, a vozi se u nedjelju 17. lipnja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE