7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Vedran Delimar drugi u najjačoj klasi u Stubičkim Toplicama

U Stubičkim Toplicama se 5. i 6. svibnja održala prva bodovna brdska utrka za Prvenstvo Hrvatske. Prijavilo se 79 natjecatelja iz četri zemlje (Italija, BIH, Slovenija i Hrvatska).

Program je počeo u petak, tehničkim pregledom i verifikacijom kod Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama, s početkom od 15 sati.

Startna lista za subotnje treninge brojila je 71 automobil. Subotnji treninzi startali su od 10 sati. Pošto je u petak padala kiša ujutro je još staza bila mokra, odnosno staza je bila mokra do posljednjeg treninga koji se vozio u 14 sati. Čakovečki automobilist Vedran Delimar vozio je svoj VW Polo 1800T u najjačoj klasi E23. Završio utrku na fantastičnom 2. mjestu u Klasi te 11. u generalnom poredku Prvenstva Hrvatske.

Za Autoklub Dubravu iz Zagreba sa klubskim kolegom Alenom Mađerom osigurali su 6. mjesto.

– Eto sav trud preko zime na debelo se isplatio, radili smo dosta na autu, povećali smo snagu motora i pozamjenili stvari koje su bile potrebne radi čim boljeg rezultata. U subotu smo vozili četiri treninga, dva neslužbena i dva službena, u prvoj vožnji, po veoma skliskoj stazi odvozio sam odlično vrijeme od 3:43:751 te zauzeo 15. vrijeme generalke, u drugom treningu poboljšao sam svoje vrijeme na 3:29:715 te se popeo za odlično 9. mjesto generalno. U nedjelju su se vozile dvije utrke, napravio sam odlične vožnje po suhoj stazi u vremenu od 3:22:105 i druga od 3:21:005. popravio sam svoj prošlogodišnji rezultat za dodatne četiri sekunde! Odlične vožnje i kvarovi te odustajanja konkurenata iz klase doveli su me na odlično 2. mjesto klase! Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatom, i htio bih se zahvaliti tati, prijateljima te sponzorima – kaže Vedran Delimar.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE