15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

OSV FINALE 2018. Vedranu Delimaru donijelo 3. mjesto u opasnoj konkurenciji!

Najbrže i najspretnije vozače iz cijele Hrvatske ugostila je Općina Fužine u jednom malom mjestu Lič-u, na Finale Ocjenski Spretnosnih vožnji, za sezonu 2018. Utrka se sastojala od tri natjecanja u dva dana, a svako natjecanje sastojalo se od po tri posebna ispita spretnosti. Sva vremena i kazne zbrajale su se u konačni rezultat i time se dobio novi prvak Hrvatske.

20 vozačica i vozača iz pet Hrvatskih klubova u tri klase razvrstani po dužini vozila, skupili su se na ovom natjecanju. Nakon dvije godine pauze od ocjenskih vožnji na ovom natjecanju nastupio je i čakovečki Automobilist Vedran Delimar sa svojim VW polom 1800T. Odvozio je odlične vožnje te radi velike greške na samom kraju zadnje vožnje ostao bez 2. mjesta u klasi, te završio kao 3. plasiran u klasi 2, automobila do 4000 mm za sezonu 2018.

-OSV FINALE 2018 je gotovo. 2 dana, 3 natjecanja, 9 ispita spretnosti, opasni fajt u klasi i odlične vožnje svih u generalki! Od kada smo presložili Polo u Turbaka prije dvije godine, malo sam pauzirao disciplinu ocjenskih vožnji, jer sam se fokusirao na brže discipline kao što je Autoslalom i Brdske utrke. Ali ljubav prema OSV-u me ipak me trgnula da prijavim utrku, ispričao je čakovečki automobilista Vedran Delimar.  Konkurencija se debelo pojačala, auti su posloženi jako dobro, a staza je bila jako mala i opasna za potrgati auto.

-1. utrku u subotu odvezao sam odlične vožnje i završio kao 2. u klasi 2 te 7. mjesto generalno. U nedjelju na drugoj utrci imao sam kaznu od 5 sekundi pa sam završio na 3. mjestu klase, ali u zbroju opet drugi, kaže Delimar. 

Treće mjesto na kraju sezone ide u Međimurje. U nastavku pogledajte dio automobilističke atmosfere!

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE