Brdska auto utrka “Nagrada Stubičkih Toplica” predstavlja, uz “Delta Rally” i buzetsku brdsku utrku, jedno od najpopularnijih automobilističkih natjecanja u našoj zemlji i redovito privlači velik broj natjecatelja i publike.

Organizatori s mnogo entuzijazma godinama uređuju najtežu brdsku stazu u Hrvatskoj koja je po zahtjevnosti zavoja, uspona i raznovrsnosti odličan izazov i najspretnijim vozačima.

Unatoč teškim prilikama u kojima se razvijalo ovo natjecanje, ono dugo godina zauzima vodeće mjesto u Hrvatskoj. Dvadeset i drugo izdanje ovog natjecanja koje je organizirano pod nazivom “22. Nagrada Stubičkih Toplica” odvijalo na Sljemenskoj cesti od Pile do Hunjke.

Ranija uspješna organizacija ove priredbe opravdava optimizam organizatora i potiče njihov konačni cilj dobivanja najvišeg međunarodnog statusa – natjecanja za prvenstvo Europe.

Na 22. Brdskoj utrci Stubičkih Toplica, nastupao je čakovečki automobilist, član Auto kluba Stubaki, Vedran Delimar. Sa svojim VW Polom odvozio je odlično vrijeme od 03:38:445 te srušio svoj prošlogodišnji rekord za 3 sekunde.

U natjecanju Prvenstva Hrvatske, u klasi E1 H14, zauzeo je  1. mjesto, te za Prvenstvo Sjeverne lige, u Grupi E1 završio je na 5. mjestu ukupno.

 

Ostavi komentar