Ove nedjelje trail u spomen na atletičara Stjepana Koraja u Sv. Jurju na Bregu

Stjepan Koraj
Stjepanova želja odavno je bila da se u prekrasnom ambijentu Općine Sveti Juraj na Bregu organizira trail utrka

AK Međimurje poziva sve zainteresirane na Utrku u Općini Sveti Juraj na Bregu koja je 2017. godine pokrenuta u spomen na sina ovog brežnog kraja, tragično preminulog Stjepana Koraja.

Stjepanova želja odavno je bila da se u prekrasnom ambijentu Općine Sveti Juraj na Bregu organizira trail utrka, za što su postojali planovi, no on to nažalost nije doživio. Zbog toga je AK Međimurje odlučio da se u spomen na ovog velikana međimurskog dugoprugaškog trčanja, pokrene i svake godine organizira trail utrka koja će se kretati stazama kojima je on redovito trenirao.

Ove godine utrka će se održati ove nedjelje, 19. kolovoza s  početkom u 10 sati sa startom i ciljem na terenima PG Geler Mali Mihaljevec. Trčat će se utrka 6 km (utrka građana i djece uz mogućnost trčanja i hodanja), 13 km (kraća staza) i 26 km (dulja staza).

U odnosu na prošlogodišnju utrku, koja nije bila natjecateljska, ove godine održat će se proglašenja na 13 km i 26 km dok utrka na 6 km neće biti natjecateljska. Organizator utrke je AK Međimurje Čakovec, a pokrovitelj Općina Sv.Juraj na Bregu.

Ostavi komentar