Proslavljena 18. godišnjica otvaranja RBA poslovnice u Čakovcu

Raiffeisen banka Čakovec

Danas je u Čakovcu održana proslava 18. godišnjice otvorenja poslovnice RBA. Svečanu proslavu predvodio je Ivan Žižić, član Uprave RBA s Majom Jambrošić, direktoricom Regije za poslovanje s pravnim subjektima i Dijanom Prka, direktoricom Regije za poslovanje sa stanovništvom, dok su svečanost uveličali i brojni drugi uzvanici.

Poslovnica RBA u Čakovcu započela je s radom 1999. godine, a svečana proslava 18. godišnjice održala se u prisustvu klijenata i zaposlenika Banke, koji su i zaslužni za dugo i uspješno poslovanje. Svečano druženje svojim je nastupom uveličala i polaznica Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, koja je zajedno s profesoricom Centra, izvela skladbu Josipe Lisac „Danas sam luda“.

Centar je ujedno i primio donaciju od 15 tisuća kuna, za potrebe nabavke ljuljačke za osobe u invalidskim kolicima, koja će biti smještena unutar rehabilitacijskog igrališta Centra. Budući da Centar nema primjerenu školsku sportsku dvoranu unutar zgrade ili u bližem školskom okruženju, pokazala se potreba za implementacijom sadržaja koji potiču i razvijaju, kako psihičke i senzorne, tako i fizičke potencijale polaznika Centra. Rehabilitacijsko igralište koje se oprema trebalo bi kompenzirati nedostatak primjerenog školskog prostora za igru, odnosno za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture.

Proslavi su prisustvovali Ivan Žižić – član Uprave, Ivan Vidaković – direktor Poslovanja sa stanovništvom, Maja Jambrošić – direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Dijana Prka – direktorica Regije za poslovanje sa stanovništvom te Daniel Bogdan – voditelj grupe poslovnica, pa tako i poslovnice RBA u Čakovcu. Uz predstavnike Banke, na svečanoj proslavi su sudjelovale i Emina Braniša te Dragica Benčik, kao predstavnice Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Raiffeisen banka Čakovec

Ivan Žižić je istaknuo sljedeće: „Poslovnica Raiffeisen banke u Čakovcu svoja je vrata klijentima prvi put otvorila 1999. godine. Obilježavanje 18 godina poslovanja vrijedno je postignuće, te mogu napomenuti da je otvaranje ove poslovnice bio jedan od prvih koraka u organiziranju poslovanja prema cijeloj regiji. Upravo je to razlog što će ova poslovnica uvijek imati posebno mjesto i značaj za Banku. Dodatno, moram naglasiti da svoju dugovječnost u Čakovcu dugujemo i vrlo pozitivnoj poduzetničkoj klimi koja vlada u gradu, ali koja je već i svojstvena cijeloj regiji. Želio bih zahvaliti svim našim klijentima na ukazanom povjerenju i istaknuti da ćemo i dalje činiti sve kako bismo poslovali u skladu s potrebama i očekivanjima naših klijenata. Također, iskorištavam ovu priliku da zahvalim svim kolegama koji su zaslužni za rezultate koje postižemo i što je najvažnije, koji su na raspolaganju našim klijentima“, zaključio je Žižić.

Nakon obraćanja Žižića, gostima se obratila Maja Jambrošić te istaknula: „Zadovoljstvo mi je što vas imam priliku pozdraviti i zaželjeti Vam dobrodošlicu u Čakovcu. Međimurska županija poznata je po izuzetnim rezultatima poduzetnika, europskoj orijentaciji te vrijednim ljudima koji prepoznaju važnost obrazovanja i razvoja. RBA je prepoznala potencijal Čakovca i županije te smo upravo zato ovdje već dugi niz godina i obilježavamo ovu lijepu godišnjicu. Našim poduzetnicima želimo biti partneri u poslovanju te prva banka u Hrvatskoj po zadovoljstvu klijenata i ponosu zaposlenika“, zaključila je Jambrošić.

Raiffeisen banka je  u više od dvadeset godina svog poslovanja u Hrvatskoj postala sinonim za visoku kvalitetu usluge, dostupnost, jednostavnost i fleksibilnost, u skladu s potrebama klijenata.

Ostavi komentar