Međimurske novine vas u suradnji s varaždinskim Cinestarom nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Zakon noći. Kako do ulaznica? Pošaljite nam svoje podatke.

Osvojite 2×2 ulaznice za film Zakon noći koje vam poklanjaju Međimurske novine u suradnji s Cinestarom.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 12.siječnja, do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime. Svoje podatke šaljite OVDJE.

Ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 18.siječnja.

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio Cinestar ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo!

Ukratko o filmu Zakon noći:

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odgoju. Sada nakon što je tijekom djetinjstva diplomirao na sitnim krađama, Joe je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. No, život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cijenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članoivma porodice, a ni prijateljima – ne može se vjerovati.

Ostavi komentar