Dijelimo ulaznice za film Ljepotica i zvijer u CZK-u!

ljepotica i zvijer

Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Ljepotica i zvijer.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 16.ožujka, do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.


Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK


Ulaznice možete iskoristiti u slijedećim terminima prikazivanja:

petak 17.3. u 18.00 sati (originalna verzija/titl)

nedjelja 19.3. u 18.00 sati (sinkronizirano na hrvatski jezik)

ponedjeljak 20.3. u 18.00 sati (originalna verzija/titl)

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.

Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri!

Ukratko o filmu Ljepotica i zvijer:

Film Ljepotica i zvijer temeljen je na animiranom filmu iz 1991. Alan Menken, dobitnik dvaju Oscara za animirani film (u kategorijama Najbolje originalne glazbe i Najbolje originalne pjesme), napisao je glazbu koja uključuje nove snimke originalnih pjesama čiji su autori Menken i Howard Ashman, kao i tri nove pjesme koje su napisali Menken i Tim Rice. Priča i likovi koje publika pozna i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih. Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza  strašnog izgleda Zvijeri.

Ostavi komentar