Zanosna međimurska operna diva 13. rujna nastupa u Berlinu

Evelin Novak
Međimurska operna diva Evelin Novak novu sezonu nastupa otvara 13. rujna u Berlinu

Naša međimurska operna diva Evelin Novak, rodom iz Gornjeg Mihaljevca, briljira već nekoliko godina u berlinskoj Staatsoper. Postala je istinska ljubimica njemačke publike koja do posljednjeg mjesta ispunjava dvorane u kojima nastupa.

“Osvojila je sve oko sebe prelijepim, čistim glasom. Ali i takvim, lijepim, skromnim i čistim, i duhom” komentira Sonja Breljak u Hrvatskom Glasu Berlina koji pomno prati njezinu karijeru.

Evelin je aktivna i na društvenim mrežama, tako da je svoj prvi nastup u novoj sezoni po povratku u Berlin, najavila predivnom fotografijom koja je snimljena za vrijeme njezinog posljednjeg boravka u Međimurju.

“Jako sam sretna što ću se kao solist predstaviti u Verdijevom djelu „Quattro pezzi sacri“ s milanskim orkestrom Filarmonica della Scala pod glazbenim vodstvom Ricarda Chailly-a iz berlinske filharmonije.
Koncert će se održati u sklopu berlinskog festivala “Musikfest Berlin” u srijedu 13. rujna u 20 sati – Philharmonie Berlin”, napisala je naša sopranistica u najavi svojeg prvog nastupa u novoj sezoni.

Izvor fotografije: Instagram/Evelin foto: Miroslava Novak

Ostavi komentar