4.5 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Općina Vratišinec uvela zelene, žute i crvene kartone za glasovanje

Na zasjedanju 2. sjednice Općinskog vijeća Općine Vratišinec uz aktualne teme s prošlih sjednica, uvedeno je modernizirano glasovanje s pločicama za, suzdržan i protiv. Nakon prihvaćanja predloženog dnevnog reda i prihvaćanja zapisnika s 1. sjednice Općinskog vijeća krenuo je aktualni sat kojeg je predvodio predsjednik Općinskog vijeća Mihael Grbavec.

Pločice za glasovanje
Pločice za glasovanje

Raspravljalo se o aktualnim temama odlagališta otpada, javnoj rasvjeti, pipama na groblju, uređenju cesta i biciklističkih staza te postavljanju prometnih znakova. Veliku raspravu je pokrenulo dječje igralište Brodec koje je prema predsjednici kluba vijećnika SDP-a Biserki Tarandek na krivoj lokaciji  zbog blizine željezničke pruge i šume. Načelnik Zdravko Mlinarić odgovorio je kako je igralište montažno te će biti preseljeno na novu bolju lokaciju čim se ona nađe.

Uz sva aktualna događanja bilo je pitanje o realiziranim projektima i investicijama koje prema vijećnicima SDP-a nije ispunjeno. Također, bila je donošena odluka o imenovanju povremenih radnih tijela Općinskog vijeća Općine Vratišinec gdje se nije našlo ime ni jednog člana iz oporbenog SDP-a.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE