4.5 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Načelnik Ljubomir Grgec: Prošlo je vrijeme volontiranja, članovima Socijalnog vijeća izglasane naknade

U mirnom tonu protekla je 11. sjednica Općinskog vijeća Kotoriba s 11 prisutnih vijećnika, predsjednikom Stankom Vugrinčićem i načelnikom Ljubomirom Grgecom. Od ukupno 9 točaka koje se našle na dnevnom redu, sve su jednoglasno usvojene. U očitovanju polugodišnjeg izvješća o radu općinskog načelnika za razdoblje siječanj-lipanj 2018. godine, istaknuti su završeni radovi na sanaciji ulice Nikole Tesle, ukupne vrijednosti 667.772, 41 kune od čega je u proračunu isplaćeno 573.996,96 kuna. 

Također, projekt Ulaganje u osnovnu infrastrukturu Poduzetničke zone JUG kandidiran je za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa i projekata Europske unije. Izradom upojnih bunara u industrijskoj zoni JUG (zapadni dio) iz proračuna je izdvojeno 143 tisuće kuna.

Od ostalih važnih točaka dnevnog reda, izglasane su naknade predsjedniku i članovima Socijalnog vijeća, u visini 2000 godišnje za predsjednika, te članovima 1500 kuna godišnje. Ova odluka na snagu stupa osmog dana od objave u Službenom glasniku Međimurske županije. Također, odluka je jednoglasno usvojena od strane vijećnika Kotoribe.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE