Međimurski Reformisti slavili Praznik rada u Trakošćanu i Donjem Koncovčaku

Međimurski Reformisti poslali su priopćenje za medije o tome kako su proveli Praznik rada.

Priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

Međimurski Reformisti, predvođeni predsjednikom županijske organizacije stranke Ivicom Baksom i potpredsjednicom Tanjom Trojko, jučer su se pridružili tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada u Trakošćanu, koju su organizirali njihovi stranački kolege iz Varaždinske županije.

Veliki broj članova stranke, kao i okupljenih građana, uživao je u prekrasnom danu i odličnom grahu koji su pripremale lokalne organizacije Reformista iz obje županije.

Među njima, najviše pohvala za svoje kulinarske vještine dobila je upravo međimurska trojka u sastavu: Zoran Habijan Ača, Marijan Mesarić i Dragutin Sić. Najveći kompliment bio im je to što je svih 250 porcija graha koje su pripremili razgrabljeno u trenu. Svoj doprinos dao je i Siniša Šalamon, koji se pobrinuo da i vino koje su Reformisti točili bude u stranačkim bojama, ljubičasto.

U opuštenoj atmosferi proslavljen je i rođendan stranačke potpredsjednice Natalije Martinčević, koju su međimurski Reformisti prigodno darivali. Iako je u prvom planu bilo druženje, predsjednik Narodne stranke-Reformista Radimir Čačić i u ovoj prigodi je istakao da je hrvatski Sjever kralježnica industrijske proizvodnje te pozvao Vladu na smanjivanje administracije i porezno rasterećenje proizvodnog rada.

Nakon druženja u Trakošćanu, međimurski Reformisti u večernjim su satima posjetili i proslavu u Donjem Koncovčaku, gdje ih je ugostio potpredsjednik županijske organizacije i načelnik Općine Selnica Ervin Vičević.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE