18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Ivan Borović izabran za predsjednika Mladeži HDZ-a Općine Donji Kraljevec

Mladež HDZ-a Općine Donji Kraljevec održala je izbornu skupštinu 28. travnja u prostoriji male vijećnice Općine Donji Kraljvec.

Skupština je započela intoniranje himne Republike Hrvatske, Lijepa naša. Nakon intoniranja himne odana je počast minutom šutnje svim poginulim hrvatskim braniteljima i članovima HDZ-a.

Uz članove mladeži HDZ-a Općine Donji Kraljevec, Skupštini su se odazvali i brojni gosti. Sve okupljene pozdravio je predsjednik Mladeži HDZ-a Međimurske županije, Matija Žugec, dopredsjednik mladeži HDZ-a Međimurske županije i predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Goričan, Emanuel Sinković, vršitelj dužnosti predsjednika Mladeži HDZ-a Grada Čakovca, Zvonimir Jurinić, a u ime seniora, sve okupljene, pozdravio je i tajnik HDZ-a Međimurske županije i voditelj izbornog stožera u Međimurskoj županiji, Igor Ivković.

Za predsjednika je izabran Ivan Borović, za tajnika Leon Branilović, a za rizničara Dominik Grozdek. Na skupštini su izabrani i članovi Općinskog odbora i Nadzornog odbora Mladeži HDZ-a Općine Donji Kraljevec.

Nakon službenog dijela, nastavljeno je druženje s članovima Općinskog odbora i kandidatom HDZ-a za načelnika Općine Donji Kraljevec Zlatkom Horvatom i kadnidatom HDZ-a za zamjenika načelnika Kristijanom Baranašićem.

Mladež HDZ-a Općine Donji Kraljevec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE