10 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Forum seniora SDP-a dijelio jabuke i građane podsjećao na položaj starijih osoba

Kao i svake godine dosad, štandom u središtu Čakovca te dijeljenjem jabuka, Forum seniora SDP-a Čakovca u ponedjeljak je obilježio Međunarodni dan starijih osoba.

Sunčano vrijeme išlo im je na ruku, a brojni građani koji su obišli štand, s SDP-ovcima su i razgovarali o položaju starijih osoba u društvu te se upoznali s politikama SDP-a prema osobama treće životne dobi.

Štand su obišli i čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i zamjenik Mario Medved. Tom su prilikom naglasili da, iako su u Čakovcu prema starijim građanima i njihovim potrebama usmjereni brojni programu, suradnjom taj njihov položaj u društvu može biti još bolji. Odlazak u mirovinu, odnosno treća životna dob, nije razlog zbog kojeg bi trebale prestati sve društvene aktivnosti, već naprotiv. I mladi od njih imaju mnogo toga za naučiti, a svaki novi projekt ili program usmjeren prema ovom dijelu stanovništva, život svih nas čini još boljim.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti kojom Forum seniora SDP-a tijekom godine građane Čakovca informira o SDP-ovim potezima i planovima na nacionalnom i lokalnom planu, vezenim uz starije osobe.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE