Zlatna medalja za ekipu Svetog Martina na Bogračfestu

Bogračfest Sveti Martin na Muri

I ove, kao i svih prijašnjih godina, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri imala je svoju ekipu kuhara na Bogračfestu u Lendavi.

Svetomartinski bograč je ušao među 16 najboljih, od 91 ekipe, i tako se i ove godine uhodana i odlična kuharska ekipa okitila zlatnom medaljom.

Uz kuhare, na štandu pridružili su se i članovi kudske sekcije Rimljani (Kristina Vožar, Davor Padarić, Lovro Padarić, Helena Jekić) i obogatili prezentaciju. Zapravo su Rimljani bili hit Bogračfesta, u svojim atraktivnim kostimima i srdačnošću, a pritom su i dijelili fine rimske pogačice.

– Hvala svim sudionicima, sponzorima i posjetiteljima koji su štand TZ Sveti Martin na Muri učinili veselim, zabavnim i finim punktom na lendavskoj manifestaciji: Darko Padarić, Dražen Oletić, Josip Novinščak, Emil Žalar, Martin Jakopić, Dražen Jakopić, Neno Čerčinović, Nikola Perčić, Radovan Kočila, Jan Kočila, Zvonimir Kutnjak, Sandi Koprivec, Barbara Perčić, Petra Novinščak, sponzorima: TZ Sveti Martin na Muri, Općina Sveti Martin na Muri, Caffe bar Mura (Irinka), OPG Goričanec, Nikola Perčić i Dražen Oletić – prijevoz, DVD Sveti Martin na Muri, a posebna zahvala HKD Pomurje – Đanino Kutnjak, Josip Benko za potporu i druženje – poruka je iz Općine Sveti Martina na Muri.

Izvor i foto: Općina Sveti Martina na Muri

Ostavi komentar