Nataša Jurčec i Dino Peklar najbolji teniski par na turniru u Prelogu

Teniski turnir Prelog parovi

Ovih dana na terenima Teniskog kluba Prelog održan je tradicionalni 6. po redu turnir mješovitih parova u tenisu.

Turnir je započeo u subotu, 2. rujna, ali nažalost zbog kiše je dovršen tek u nedjelju, 10. rujna.

Veći dio turnira je ipak odigran u prvotnom terminu pa su tako do polufinalnih mečeva stigli parovi Jurčec/Peklar i Bermanec/Lukinec te Ivoš/Filipić protiv para Glavina/Petković.

Kasnije tijekom tjedna odigrani su polufinalni mečevi te su finale izborili par Nataša Jurčec i Dino Peklar te Sonja Ivoš i Zlatko Filipić.

U veoma uzbudljivom meču pobjednika je odlučio tie break te su pobjednici postali par Jurčec/Peklar rezultatom 9:8.

Treće mjesto pripalo je paru Štefanija Bermanec i Boris Lukinec, a četvrto paru Jasna Glavina i Milivoj Petković.

Finalistima je nagrade podijelio predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Preloga Dejan Naranđa.

Na turnir se usprkos lošem vremenu odazvalo 12 parova iz Pribislavca, Čakovca, Murskog Središća, Varaždinskih Toplica te domaćina Preloga, a zadovoljstvo je tim veće što je po prvi put turnir mogao biti održan na jednom mjestu pošto su se mečevi igrali i na dva novosagrađena terena.

TK Prelog organizira ovaj turnir sa svrhom popularizacije tenisa među ženama, a da je uspješan u tome, osim ovog turnira, potvrđuje i škola tenisa za djevojke koju je tijekom proteklih mjeseci pohađalo 13 djevojaka. Tako će za završetak teniske sezone po prvi puta osim standardnih A i B prvenstava za muškarce, te A prvenstva za djevojke organizirati i B prvenstvo za djevojke u kojem nastupaju upravo polaznice škole tenisa.

Ostavi komentar