Braća Katja i Hrvoje Posavec iz Murskog Središća nižu uspjehe u karateu

Katja i Hrvoje Posavec
Hrvoje i Katja Posavec

Posavec Katja i Hrvoje iz Murskog Središća sestra su i brat koji već godinama uspješno treniraju karate u karate klubu Muraken gym u Murskom Središću, pod vodstvom trenera Dinka Šarića od početka, a katkada i uz pomoć trenera Končić Patrika.

Katja ima 14 godina, a trenira već sedam godina, a Hrvoje ima devet godina i trenira tri i pol godine. Treniraju u dvorani karate kluba, 2-3 puta tjedno (koliko stignu zbog obaveza  školi), a prije samih natjecanja češće, do četiri puta tjedno.

Katja ima osvojen smeđi pojas (2. KYU), a Hrvoje zeleni pojas ( 5. KYU )

U svojoj su sportskoj karijeri postigli brojne uspjehe;

Katja: U Italiji (Lignano Sabbiadoro) – Svjetski kup – 3.mjesto – bronca, u Sloveniji (Bohinj) – Internacionalni kup – 2. mjesto – srebro, a sudjelovala je i na brojnim drugim natjecanjima u Italiji (Arecco), u Sloveniji (Ljubljana) mnogim natjecanja u Hrvatskoj (Bibnje – osvojene 2 bronce i 1 srebro, Nedelišće – karate liga Međimurja- osvojeno zlato, u Virovitici – 4. mjesto)

Katja Posavec
Katja Posavec

Hrvoje: U Sloveniji  (Bohinj) – Internacionalni kup – 2. mjesto-srebro, a sudjelovao je i na natjecanjima u Hrvatskoj (Nedelišće – karate liga Međimurja – 3. mjesto-bronca i zapažen uspjeh u Virovitici – 4. mjesto)

Hrvoje Posavec
Hrvoje Posavec

Ponosni roditelji i obitelj pomažu im kroz vožnju na treninge, kroz vožnju i pratnju na natjecanja, financiranje treninga, putovanja, natjecanja, kupovinu kimona i rekvizita i sretni su zbog njihove pune posvećenosti i velikih uspjeha.

Uzor Hrvoju je njegova sestra Katja, a ona mu je ujedno i poticaj da i on bude jednako uspješan u budućnosti.

Čestitamo im na uspjesima i želimo mnogo novih medalja u budućnosti!

(as)

Ostavi komentar