Restoran Pozoj u Čakovcu otvorio svoja vrata! Dođite i okusite odličan spoj međimurskog i modernog!

Tihomir Barbaš, Valentina Baksa, Jasmina Marčec i Mario Marčec, vlasnici restorana Pozoj
Tihomir Barbaš, Valentina Baksa, Jasmina Marčec i Mario Marčec, vlasnici restorana Pozoj

U Čakovcu je, u centru Millenium, na mjestu nekadašnjeg restorana Katarina, otvoren novi restoran Pozoj. Ime je dobio po legendarnom čakovečkom zmaju koji živi pod zemljom. Pozoj je krilata „životinja“, koja ljutita može rigati vatru, ima natprirodnu snagu i nitko ne zna kako je nastala. Postojale su različite teorije u pričama ljudi o tome, ali sve kažu da su se s njim usudili uhvatiti u koštac samo izuzetno hrabri ljudi.

Interijer restorana Pozoj za koji su zaslužne Jasmina Marčec i Valentina Baksa

A takvi su Mario Marčec i Tihomir Barbaš, vlasnici caffe bara Millenium i organizatori mnogobrojnih koncerata, koji su odlučili obnoviti restoran koji se nalazi ispod njihovog kafića te ga pretvoriti u oazu odlične hrane i još bolje kapljice, u kojem će profesionalni tim zaposlenika gostima svakodnevno nuditi najbolju kvalitetu.

Matija Pavlic, šef kuhinje

U tome su od početka imali veliku pomoć Matije Pavlica, šefa kuhinje, koji je svim jelima koja će se servirati u restoranu Pozoj dao autorsku notu i tako spojio međimurske delicije s modernom kuhinjom. Važno je spomenuti da posebnu pozornost poklanjaju tome da su jela napravljena od najkvalitetnijih sezonskih namirnica zbog čega će sve što kušate biti svježe i ukusno. U ponudi imaju i razne vrste pizza.

Tihomir Barbaš, Valentina Baksa, Jasmina Marčec i Mario Marčec, vlasnici restorana Pozoj

Ugodan interijer, za koji su zaslužne supruge Jasmina Marčec i Valentina Baksa, moderno opremljena kuhinja i podrum s biranim vinima koja se nalaze i na  vinskoj karti pružit će vam potpuni užitak.

Primat imaju odlični međimurski vinari, pa su se odlučili da je vino iz Vinske kuće Tomšić vino kuće, a nude se i ostali Jakopić, Štampar, Kunčić, Belović… Da bi zadovoljili što više ukusa, u ponudi su i vina iz različitih krajeva Hrvatske.

Ljubazno osoblje restorana Pozoj

Restoran je otvoren svaki radni dan od 11 do 22 sata, petkom i subotom od 11 do 23, a nedjeljom od 11 do 20 sati.  

(SZ, foto: Darko Mareš, MK)

Tihomir Barbaš i Matija Pavlic gostima su poželjeli dobrodošlicu

Tim Restorana Pozoj pripremio je promotivnu večeru sezonskog menija koja se sastojala od pet slijedova kako bi nas upoznali sa specijalitetima koji će se nalaziti na njihovom meniju. Pogledajte što se fino jelo, ali i pilo i svakako dođite danas, u petak ili u subotu u Restoran Pozoj i kušajte njihove delicije. Rezervirajte svoj stol na broj 098 988 0519 i uživajte!

Pozdrav iz kuhinje: Kukuruzni mlinac, sir s vrhnjem, meso z tiblice, bučine sjemenke uz Tomšićev Zeleni silvanac
Heljdin jastučić, krvavice, međimurski krumpir, heljda, crveno zelje, zelje, čvarci i Kunčićev Sauvignon
Pačje nogice, pačji batak i zabatak, hrskavi mlinci, šljive, cikla uz Josićev baranjski šiler
Dimljeni steak, Striplion steak, celer, crni češnjak, poriluk, shiitaku gljive i Štamparov Urban red

 

Fancy Zlevanka, orasi, med, kruška , vanilla, maline i Tomšićev Muškat žuti

Ostavi komentar