Provedite svoj poseban dan u LifeClass Termama Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin
Djevojačka večer

Još ne znate gdje bi proslavili krštenje, Prvu pričest, Krizmu, rođendan, obljetnicu mature, djevojačku, momačku i vjenčanje? LifeClass Terme Sveti Martin idealno su mjesto za vas.

Ako želite tradicionalno, moderno ili sasvim neobično, uhodana ekipa Termi rado će saslušati vaše želje i sa zadovoljstvom postati dijelom najsretnijeg dana u vašem životu! Kako bi izbjegli nepotrebne glavobolje i stres prilikom planiranja, ambiciozan tim Resorta preuzeti će brigu o organizaciji vaše svečanosti do najsitnijeg detalja, a profesionalno osoblje restorana pobrinuti se da budete ponosan domaćin slavlja! Živa glazba, ukusna hrana, elegantni postav interijera i pogled na međimursku prirodu čine kombinaciju koju nećete lako zaboraviti.

Vjenčanja uz 10% popusta

Za one koji uplovljavaju u bračne vode Terme su pripremile i posebnu ponudu, stoga  rezervirajte svoje vjenčanje u restoranu Vučkovec petkom i dobivate 10% popusta i dvije godišnje ulaznice za bazene, a za rezervacije subotom također osiguravaju 10% popusta. Osim vjenčanja, dostupni su i posebni programi za organizirane djevojačke  momačke večeri uz bogat zabavni program kao dobra uvertira u novo razdoblje vašeg života.

Obiteljske svečanosti

Bliži se vrijeme Prvih pričesti i Krizmi, pa ako se još uvijek niste odlučili gdje ćete ih proslaviti, posjetite sajam obiteljskih svečanosti u nedjelju 26. ožujka od 9 do 18 sati i saznajte zašto su Terme idealno mjesto za proslavu vašeg posebnog dana.

Više informacija možete saznati slanjem upita na [email protected] ili pozivom na broj 040 371 111.

Ostavi komentar