Predavačica Nada Zlatar Lukavski je dugogodišnja praktičarka sirove hrane, na koju je prvenstveno bila primorana zbog bolesti, i nakon što se uspješno izliječila i riješila sve zdravstvene tegobe nastavila je praktiricirati sirovu prehranu koja joj je promijenila život. U Čakovcu je 18. siječnja održala prvu radionicu sirove hrane.
Kako je pomogla sebi, odlučila je pomagati drugima i shvatila je da je to njezin životni put. Održava radionice, predavanja, individualna savjetovanja, priprema namirnice i sokove za teško bolesne koji su joj se obratili za pomoć a rezultati njihovog napretka su vidljivi u nalazima!
Na održanoj radionici o sirovoj prehrani, održano je predavanje o nastanku bolesti, kako ih spriječiti, kako si poboljšati život, vratiti snagu, izbrisati bore, a Nada je pripremila i 5 različitih recepata koje su polaznici isprobali te su svi bili oduševljeni kako nešto toliko jednostavno može biti toliko ukusno i zdravo. Polaznicima je pripremila i odličnu sirovu tortu od avokada sa narančom i kakaom sa kojom su se svi oduševili.
U veljači nova radionica
Slijedeći termin radionice je 9.02., u subotu od 9:30 do 12 sati, gdje će se održati uvodno predavanje o tome kako spriječiti bolesti, razlog nastanka bolesti , šta promijeniti da se riješi određeni problem. Nakon toga Nada polaznicima priprema doručak iz blendera, nekoliko ideja sa kojima je najbolje započeti jutro. Nakon toga i slijed jela za ručak : koji sadržava juhu od cvjetače sa suncokretovim sjemnkama i indijskim oraščićima, raw burgere sa pestom od avokada i špagete od tikvica, pesto od avokada sa lukom i češnjakom, i na kraju sirovi raw desert iznanađenja!
Nakon 9.02., iduće radionice biti će održane tokom 4. i 5.mjeseca Sve informacije o točnim datumima i programu radionice možete saznati na Facebook stranici: Luria.
Saznajte sve o pripremi zdravih sirovih namirnica/poslastica, sirovih zalogajčića, kako se riješiti bolesti, o supstituciji namirnica loših boljima. Radionica sirove hrane je prava prilika da naučite i saznate nešto novo te napravite post blagdansku detoksikaciju, očistite tijelo i probavni trakt od teške svakojake blagdanske hrane, opterećene mesom, šećerom i glutenom. Time možete osnažiti imunitet i oduprijeti se gripi i virozama.
Mjesta su ograničena, stoga požurite s prijavama. Voditeljica radionice, Nada, je dugogodišnja praktičarka i prezenterica sirove hrane koja ne koristi štednjak godinama. Nada je osoba koja liječi i izliječila je mnoge, prehranom; prema njezinim uputama a problematici pojedinca. Smatra da je svaka bolest rezultat “nebrige i nehigijene” tijela i neznanja o tome što zapravo jedemo.
– Imate izbor, za istu cijenu, pojesti dvije pizze ili doći na predavanje i odslušati nešto što će vam ostati za cijeli život, rekla je Nada.
Na radionici će se sva hrana degustirati i detaljno prezentirati uz ležerno druženje. U cijenu je uključen savjet za otklanjanja bolesti i pretilosti, te skripta recepata. Redovna cijena individualnih konzultacija kod gospođe Nade je 100 kuna, a na dan predavanja su konzultacije besplatne.
Cijena radionice po osobi je 150 kuna.
Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru putem mail adrese [email protected] ili na broj 099/755-31-22. Recepte Nade Zlatar možete pronaći na adresi sirovirecepti.com