FOTO: Radionica sirove hrane Nade Zlatar u Čakovcu

Radionice sirove hrane Nade Zlatar (14)
Sudionici čakovečke radionice sirove hrane Nade Zlatar

Predavačica Nada Zlatar Lukavski je dugogodišnja praktičarka sirove hrane, na koju je prvenstveno bila primorana zbog bolesti, i nakon što se uspješno izliječila i riješila sve zdravstvene tegobe nastavila je praktiricirati sirovu prehranu koja joj je promijenila život. U Čakovcu je 18. siječnja održala prvu radionicu sirove hrane.

Kako je pomogla sebi, odlučila je pomagati drugima i shvatila je da je to njezin životni put. Održava radionice, predavanja, individualna savjetovanja, priprema namirnice i sokove za teško bolesne koji su joj se obratili za pomoć a rezultati njihovog napretka su vidljivi u nalazima!

Radionice sirove hrane Nade Zlatar (12)

Na održanoj radionici o sirovoj prehrani, održano je predavanje o nastanku bolesti, kako ih spriječiti, kako si poboljšati život, vratiti snagu, izbrisati bore, a Nada je pripremila i 5 različitih recepata koje su polaznici isprobali te su svi bili oduševljeni kako nešto toliko jednostavno može biti toliko ukusno i zdravo. Polaznicima je pripremila i odličnu sirovu tortu od avokada sa narančom i kakaom sa kojom su se svi oduševili.

U veljači nova radionica

Slijedeći termin radionice je 9.02., u subotu od 9:30 do 12 sati, gdje će se održati uvodno predavanje o tome kako spriječiti bolesti, razlog nastanka bolesti , šta promijeniti da se riješi određeni problem. Nakon toga Nada polaznicima priprema doručak iz blendera, nekoliko ideja sa kojima je najbolje započeti jutro. Nakon toga i slijed jela za ručak : koji sadržava juhu od cvjetače sa suncokretovim sjemnkama i indijskim oraščićima, raw burgere sa pestom od avokada i špagete od tikvica, pesto od avokada sa lukom i češnjakom, i na kraju sirovi raw desert iznanađenja!

Nakon 9.02., iduće radionice biti će održane tokom 4. i 5.mjeseca Sve informacije o točnim datumima i programu radionice možete saznati na Facebook stranici: Luria.

Saznajte sve o pripremi zdravih sirovih namirnica/poslastica, sirovih zalogajčića, kako se riješiti bolesti, o supstituciji namirnica loših boljima. Radionica sirove hrane je prava prilika da naučite i saznate nešto novo te napravite post blagdansku detoksikaciju, očistite tijelo i probavni trakt od teške svakojake blagdanske hrane, opterećene mesom, šećerom i glutenom. Time možete osnažiti imunitet i oduprijeti se gripi i virozama.

Mjesta su ograničena, stoga požurite s prijavama. Voditeljica radionice, Nada, je dugogodišnja praktičarka i prezenterica sirove hrane koja ne koristi štednjak godinama. Nada je osoba koja liječi i izliječila je mnoge, prehranom; prema njezinim uputama a problematici pojedinca. Smatra da je svaka bolest rezultat “nebrige i nehigijene” tijela i neznanja o tome što zapravo jedemo.

– Imate izbor, za istu cijenu, pojesti dvije pizze ili doći na predavanje i odslušati nešto što će vam ostati za cijeli život, rekla je Nada.

Na radionici će se sva hrana degustirati i detaljno prezentirati uz ležerno druženje. U cijenu je uključen savjet za otklanjanja bolesti i pretilosti, te skripta recepata. Redovna cijena individualnih konzultacija kod gospođe Nade je 100 kuna, a na dan predavanja su konzultacije besplatne.

Cijena radionice po osobi je 150 kuna.

Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru putem mail adrese [email protected] ili na broj 099/755-31-22. Recepte Nade Zlatar možete pronaći na adresi sirovirecepti.com

Ostavi komentar