FOTO BIMEP 2018: Na međimurskim prometnicama velik broj biciklista sudionika najpopularnije ovdašnje biciklijade

Sunčana nedjelja izmamila je velik broj biciklista sudionika biciklijade međimurskim putevima.

Najveća međimurska biciklijada i sportsko-rekreacijska manifestacija poznata pod nazivom BIMEP dio je programa obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana pogibije Zrinskog i Frankopana, a povodom Dana planeta Zemlje i Svjetskog dana zdravlja. Trinaesto izdanje biciklijade međimurskim putevima održava se trinaesti put. Organizatori biciklijade su Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve” i Međimurska županija.

U provedbu manifestacije uključeni su Turistička zajednica Međimurske županije, gradovi i općine na području županije gdje su postavljeni ulazno/izlazni punktovi, Policijska uprava međimurska, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije, Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije i Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

Još uvijek se možete uključiti u bicikliranje. Odjenite reflektirajuće prsluke, poštujte prometne propise i uživajte u bicikliranje međimurskom prirodom.

Na ovoj je biciklijadi 2016. godine sudjelovalo 3500 biciklista, a ove se godine s obzirom na već dosadašnji odaziv može očekivati rekordan broj sudionika. U nastavku pogledajte dio atmosfere BIMEPA 2018. koju su zabilježili naši fotografi.

FOTOGALERIJA 1. BIMEP POSTAJA OREHOVICA – zabilježio Zlatko Vrzan

FOTOGALEIJA 2. BIMEP ČAKOVEC – zabilježio Mario Golenko

 

Ostavi komentar