Policajci došli u Parag po lopova, a on jednoga ugrizao i zatim im još prijetio smrću

zubi ugriz
Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda jedan napad na policajce dogodio se u Čakovcu, a drugi u Paragu.

>> Mladić (19) radio nered u dva ugostiteljstva u centru Čakovca pa još udario policajca u glavu

Između 13. i 15. rujna u Trnovcu, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 61-godišnjakinje, odakle je ukrao hladnjak, desetak stolica i manji stol te razno posuđe. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 2.000 kuna.

U petak, 15. rujna u 16 sati i 30 minuta na ulici u Paragu, policijski službenici Policijske postaje Čakovec pokušali su privesti na kriminalističko istraživanje 21-godišnjeg osumnjičenika za prethodno opisanu provalu.

U jednom trenutku osumnjičeni je krenuo prema službenicima te jednog od njih pokušao udariti rukom. Policijski službenik uspio je odbiti napad, a potom je uz pomoć kolege svladao napadača. Prilikom vezivanja napadača sredstvima za vezivanje tzv. „lisicama“, ugrizao je policijskog službenika za palac desne ruke te ga lakše ozlijedio.

Napadač je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Prilikom privođenja policijskim službenicima prijetio je smrću.
Tijekom istraživanja od osumnjičenika oduzeti su predmeti koje je ukrao iz obiteljske kuće te su vraćeni vlasnici.

Uz kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenih djela teške krađe, napada na službenu osobu i prijetnje osumnjičeni 21-godišnjak s područja općine Nedelišće, predan je pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

 

Ostavi komentar