RIA HOME – namještaj koji ne izlazi iz mode

RIA HOME

RIA HOME, salon namještaja u Varaždinu, Gospodarska bb, salon je namještaja kakav rijetko imate priliku vidjeti. Iako je otvoren prije samo godinu dana, RIA HOME salon namještaja mjesto je koje je oduševilo tisuće i tisuće građana Lijepe Naše, ali i van nje.

Prekrasan namještaj, vrhunska kvaliteta, poseban dizajn te odličan izbor kombinacija i dezena, kao i dekoracija za kuću i dom, privlače kupce i iz udaljenijih mjesta da “potegnu” do Varaždina i odaberu najbolju kombinaciju za sebe i svoju obitelj, te pritom uživaju u prekrasno uređenom ambijentu i društvu ljubaznih prodavača.

Za one koji ipak nisu za predugo hodanje i šoping RIA HOME ima i svoj web-shop home.ria.hr, preko kojega također možete vidjeti i kupiti dio asortimana koji nude.

Budući da u travnju RIA HOME slavi svoj 1. rođendan, odlučili su svoje kupce počastiti rođendanskim popustima i do 50 % na određeni dio asortimana (naravno, do isteka zaliha). No, da ne biste bili razočarani ukoliko malo kasnije pročitate ovaj članak, moramo Vas razveseliti da u RIA HOME imaju trajne popuste od 20 % na gotovinsko plaćanje te 10 % na kartično plaćanje (jednokratno i obročno). Dakle, moglo bi se reći da je kod njih akcija svaki dan!

Namještaj iz njihova asortimana rađen je ručno iz punog drveta i štofova vrhunske kvalitete, što garantira kvalitetu i postojanost. Osim toga, ima li većeg zadovoljstva nego kada možete sami dizajnirati svoj namještaj točno prema svojim željama, bojama i dezenima koji vama odgovaraju? Preko 100 vrsta i dezena štofova garantira vam da ćete za sebe naći najbolje. I sve to ne bi bilo nešto posebno da, osim što dobijete namještaj dizajniran po vlastitoj želji, isti taj namještaj ne dobijete i po vrlo povoljnim cijenama i u vrlo kratkim rokovima isporuke.

Potrebno je napomenuti da iza RIA HOME salona namještaja stoji tvrtka RIA EXPORT IMPORT d.o.o. iz Kućan Marofa, Zelena 44, koja uspješno posluje već 23 godine i za čije ste fasadne sustave već sigurno čuli ili ih i ugradili. Tvrtka se bavi veleprodajom građevnog materijala, od čega su fasadni sustavi nešto na što su posebno ponosni jer mogu ponuditi vrhunske sustave po vrlo povoljnim cijenama.

I ovdje, kao i kod namještaja, svojim kupcima daju vrijednost više, a to je da uz svaki fasadni sustav kupac dobiva 10-godišnju garanciju te besplatnu simulaciju fasade na kući. Zato, ako nemate ideju kako urediti kuću izvana, ali i iznutra, prava je adresa RIA EXPORT IMPORT d.o.o. Kućan Marof, Zelena 44, ili RIA HOME Gospodarska bb, Varaždin, te web-adrese: www.ria.hr i home.ria.hr.

Provjerite i dozvolite da vas oduševe…

Ostavi komentar