Poklon trgovina Jana od danas i u Prelogu!

jana prelog

Od danas je Prelog bogatiji za novu, moderno uređenu poklon-trgovinu kakvu dosad nije imao. Trgovački centar Jana već četrnaest godina uspješno posluje u Čakovcu, na adresi Tome Masaryka 17, a od danas (petak) Janu možete posjetiti i u Prelogu na adresi Glavna 44. Iako je Međimurje malo, njegov donji dio gravitira prema Prelogu ili Koprivnici, pa je ovaj centar u Prelogu način da se približe svojim vjernim kupcima, ali i onima kojima su dosad bili predaleko pa, iako su za TC Jana čuli, vrlo su rijetko bili u prilici doći u trgovinu. Jer ono po čemu je Jana prepoznatljiva jest izuzetno bogat asortiman poklona za sve prigode.

jana prelogVelika ponuda gotovih aranžiranih poklona

Počinje sezona pričesti, svetih potvrda, svadbi, pa mnogi razmišljaju gdje kupiti dobar poklon. No tek kada ga kupite onda počinje rasprava kako i gdje ga zamotati, dekorirati… U TC-u Jana, bilo u Čakovcu ili Prelogu, ne samo da možete kupiti poklon, nego imaju svakodnevno čitavu paletu već aranžiranih poklona, među kojima trebate samo odabrati vama najljepši i cjenovno najprihvatljiviji. Ponuda aranžiranih poklona mijenja se svakodnevno, pa nađete li nešto što vam se sviđa preporučujemo da kupite odmah. Za one izbirljivije, a posebice one kreativnije koji žele sami izabrati kombinaciju poklona u dućanu, ljubazno i obučeno osoblje će prema vašoj želji omotati i dekorirati poklon, te ga tako pretvoriti u poseban i dati mu osobnost .

jana prelogIzabrati možete nešto od češkog porculana, kvalitetnog Bohemia kristala, rukom slikanoga unikatnog stakla iz vlastite proizvodnje, finih šalica za capučino ili čaj New Bone porculana. Ponudu nadopunjava velik izbor stolnih lampi, zidnih satova i modernih slika koje oplemene svaki prostor, te mnogobrojni poklon-artikli, bili univerzalni ili oni sezonskog karaktera.

Kupite domaće

U Jani su razmišljali i o važnosti prodaje domaćih proizvoda, pa u njihovim centrima možete naći: kompletnu ponudu vina i pjenušaca Agromeđimurja, Podruma Štrigova. Možete izabrati moslavac, graševinu, pinot bijeli, sauvignon, rizling rajnski, muškat i traminac, ili prvi hrvatski frizzante napravljen od sorte muškat ottonel.

jana prelogIz Vinske kuće Tomšić u Železnoj Gori nude sedam sortnih bijelih vina: chardonnay, graševinu, muškat žuti, pušipel, ranjski rizling, zeleni silvanac i sauvignon, crno vino cabernet sauvignon, te pjenušava vina rose i zlatni zvir. Za pivoljupce tu je i Međimursko pivo pivovare Lepi dečki Brewery iz Čakovca (Stari hrast). Ponudu nadopunjava kupinovo vino OPG-a Posedi iz Krištanovca, dok se za simpatične majice i šalice s tiskom brine Tekstil Panić iz Pušćina. Ako pak ste pristalica “živog” cvijeća, onda svakako pogledajte cvjetni atelje Jane u Čakovcu.

Prelog je prva prodavaonica, pod okriljem nove Janine tvrtke Novak NMD d.o.o. iz Čakovca, jer planiraju širenje i na druge gradove u Hrvatskoj, prvi među njima je Karlovac koji se otvara odmah nakon Preloga. U Prelogu rade svakodnevno od 9 do 17 sati, subotom od 8 do 12, dok u Jani Čakovec svakodnevno od 8 do 20, subotom od 8 do 13 sati.

jana prelogA zašto ne buket od slatkiša, kave ili likera?

Nakon raznih svečanosti slavljenicima ostaje cvijeće koje, nažalost, nakon nekoliko dana uvene i treba ga baciti. Možda da razmislite o zanimljivim buketima koji umjesto cvijeća imaju najfinije čokolade, kave ili male likere. U Jani imaju čak 11 vrsta različitih Grafs likera, za koje su zastupnici. Zamislite dječji osmijeh kada dobije buket od svojih najdražih slatkiša…

U Jani su osmislili cijelu paletu različitih buketa ovisno o prigodi,  uzrastu, veličini, koja je svakodnevno dostupna, a možete naručiti i preko njihovog web-shopa.

jana prelogAkcija povodom otvorenja:

Čaše na stalku 6/1 41cl 29,90 kn

Staklena bombonijera 14,90 kn

Staklena zdjela 28 cm 19,90 kn 

Ostavi komentar