Dizajn za dekoraciju obiteljskog stola iz snova

Blagovaonica sa cvjetnom dekoracijom
Blagovaonica sa cvjetnom dekoracijom

Poput profesionalca: Trik slavne kuharice za stol koji će biti hit na društvenim mrežama

Američka kulinarska zvijezda Ina Gartner jedna je od onih žena za koje ništa nije nemoguće, ako si ustrajan u onome što dovoljno želiš.

Osim što je autorica brojnih kuharica, kako piše zadovoljna.dnevnik.hr, Ina je voditeljica vlastitog programa pod nazivom ‘Bosonoga kontesa’, a radila je i u Bijeloj kući. Međutim, nikada nije prošla formalno obrazovanje, nego je u početku kulinarske tehnike učila kroz francuske i engleske kuharice.

Na savjete Ine Gartner danas se oslanjaju žene diljem svijeta. I ne samo na kulinarske, već i na one koji se tiču uređenja kuhinja, blagovaonica, uređenja stola. A jedan trik koji je nedavno otkrila na Instagram profilu, toliko je jednostavan, a efektan da će okupljeni oko stola misliti da je riječ o radu profesionalaca. Cvjetni aranžmani u zadnje su vrijeme jako popularni. Za najbolji dojam odaberite jednu vrstu cvijeća, npr. ruže i ne morate razbijati glavu hoćete li imati dovoljno istih vaza.

Umjesto vaza uvijek koristim najjednostavnije čaše prema čijoj veličini odabirem unaprijed i cvijeće. Ovo je moja omiljena kombinacija, a tako jednostavna i elegantna – objavila je Ina ispod posta.

FOTO: Instagram/zadovoljna.hr

 

 

 

Ostavi komentar