AC Baumgartner: Nikad lakše do novog Suzuki S-Crossa uz najpovoljnije uvjete kupnje!

Popularni Suzukijev crossover izazvao je velik interes kupaca, a do 1.studenog iskoristite povoljne uvjete financiranja koje pruža OTP Leasing!

Novo izdanje S-Crossa objedinjuje najbolje karakteristike limuzine, monovolumena i SUV-a, a sada ga možete nabaviti uz najpovoljnuije uvjete financiranja. Suzuki je nabavku novog crossovera olakšao kroz partnerstvo s OTP Leasingom.

Kupnja je omogućena u tri otplatne rate kroz tri godine. Prilikom ugovaranja kupac plaća samo trećinu cijene vozila, drugu ratu za godinu, a treću i posljednju dvije godine od kupovine. I sve to bez kamata i bez troškova obrade leasinga. Naravno, i bez ikakvih dodatnih, skrivenih troškova.


Novi Suzuki Sx4 S-Cross zadržao je gabarite originalnog modela uz prostranu unutrašnjost i veliki prtljažni prostor, s optimalnom veličinom automobila za sve uvjete korištenja. Najviše oduševljava lakoća upravljanja i kretanja po svim terenima, bilo da se radi o modelu s pogonom na prednje kotače ili modelu s pogonom na sva 4 kotača. Automobil će vam pružiti maksimalnu sigurnost zbog najsuvremenije tehnologije koja detektira vozilo ispred vas i šalje upozorenje vozaču, ako se vjerojatnost sudara poveća aktivira pomoć pri kočenju, a u krajnjem slučaju sam aktivira kočnicu i tako izbjegava sudar.

Napredni sustav pogona na sve kotače pritiskom na gumb nudi izbor četiri različita načina rada: Auto (za svakodnevnu vožnju), Sport (za sportske performanse), Snow (za snježne uvjete) i Lock (za ekstremne terenske prilike). Naravno, na raspolaganju je i program stabilnosti (ESP), ABS kočnica, sustav nadzora tlaka u gumama (TPMS), čak sedam zračnih jastuka, te napredan Suzukijev TECT koncept lagane karoserije koji u slučaju naleta pomaže zaštiti pješaka.

S – Cross nudi dva nova dinamična benzinska agregata (1.0 sa 112 KS i 1.4 sa 140 KS), a tu je i iznimno štedljivi dizelaš (1.6 sa 120KS), koji se svi redom odlikuju niskom potrošnjom, snažnom odazivnošću, ali i niskim troškovima održavanja.

Povišena vozačka pozicija dodatno pridonosi boljoj vidljivosti i općenito boljem osjećaju, a samim tim i boljoj sigurnosti.

Novi Suzuki S Cross uz povoljne uvjete financiranje OTP Leasinga možete nabaviti u Auto Centru Baumgartner, u Čakovcu, na adresi Braće Graner 2.

Više informacija o mogućnostima kupnje potražite mailom [email protected] ili telefonom na 040/328-007.

Na raspolaganju su vam od ponedjeljka do petka od 8 do 17, a subotom od 8 do 12.

Ostavi komentar