Dalić pozvao Ćiru i brončane iz ’98. na finale, HNS potvrdio ovu lijepu gestu

Miroslav Blažević Ćiro
Miroslav Blažević Ćiro, Foto: Wikipedia

Izbornik Zlatko Dalić na finale u Moskvu pozvao je legendarnu generaciju vatrenih iz 1998. te trenera svih trenera Ćiru Blaževića.

– U igračima i meni probudio se inat. Ma, oni su jači od mene u glavi, oni mene guraju – rekao je za Novu TV Dalić pa dodao:

– Srce mi je kao Moskva. Ako Bog da, donijet ćemo taj naslov u Hrvatsku.

– Bit će teško, ali možemo osvojiti naslov, spremni smo. Čujem se sa Ćirom, neka dođe, neka svi đođu u Rusiju – zaključio je Dalić.

Hrvatski nogometni savez poziva izbornika Miroslava Blaževića i sve reprezentativce koji su 1998. godine osvojili brončanu medalju na FIFA Svjetskom prvenstvu u Francuskoj na finalnu utakmicu FIFA Svjetskog prvenstva u Rusiji, objavili su iz HNS-a.

Hrvatska reprezentacija sinoć je na stadionu Lužnjiki u Moskvi spektakularnom pobjedom protiv Engleske izborila povijesno finale Svjetskog prvenstva, prvo u svojoj povijesti.

Hrvatski nogometni savez pozvao je na finalni susret protiv Francuske, koji se igra ove nedjelje u Moskvi, cijelu momčad iz 1998. godine, na čelu s izbornikom Miroslavom Blaževićem.

Sjajna generacija iz 1998. godine, koja je proslavila Hrvatsku diljem svijeta, imat će tako priliku zajedno s tisućama hrvatskih navijača svjedočiti novom najvećem uspjehu hrvatskog nogometa.

Podsjećamo, brončanu medalju su 1998. godine osvojili Dražen Ladić, Marjan Mrmić, Vladimir Vasilj, Slaven Bilić, Goran Jurić, Zvonimir Soldo, Ante Šerić, Dario Šimić, Igor Štimac, Igor Tudor, Aljoša Asanović, Zvonimir Boban, Robert Jarni, Krunoslav Jurčić, Zoran Mamić, Silvio Marić, Robert Prosinečki, Mario Stanić, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Goran Vlaović te aktualni predsjednik HNS-a i tadašnja Zlatna kopačka SP-a, Davor Šuker.

Ostavi komentar