Međimurska vratarska legenda blokirao Dinamo i ražestio Mamića

Dražen Ladić
Dražen Ladić

Zdravko Mamić, Dinamov savjetnik, održao je danas konferenciju za medije u kojoj je izvjestio o pomalo izvanrednoj situaciji u klubu.

– Informirali su me da je Dinamo prvi put u 15 godina posljednjih godna blokiran. Jučer pod kraj dana Dinamo je blokiran: Ladić je dobio presudu protiv Dinama u visini od 7,5 mil kuna. Dinamo je još od 2002. godine u sudskom postupku s nekim bivšim igračima pa tako i s Draženom Ladićem. Ovršio je račun Dinama i račun je blokiran jučer i nadam se da će danas tijekom dana Dinamo podmiriti obvezu – kazao je Mamić, a prenosi N1.

Dinamo također mora platiti 300.000 eura u korist bivšeg trenera Osvalda Ardillesa.

– To mi je okidač da se obratim navijačima i građanima jer idemo jednoj kulminaciji uništanja čitavog hrvatskog nogometa, a prevnstveno reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitatm na upornosti nemam ništa protiv tog njegovog poteza. Mi ćemo to tijekom dana uplatiti i deblokirati – dodao je Mamić.

Mamić je kazao da nije bio u klubu kad su nastali ovi dugovi.

Naširoko i nadugačko, u svom stilu je Mamić nastavio govoriti o svojoj ulozi u klubu, samom Dinamo, reprezentaciji, ali i optužnici protiv njega.

Ostavi komentar