Sastojci
Tortilja
juneće meso brašno
jaja sol, papar voda Coleslaw salata 200 g kupusa 1 mrkva 1/2 glavice luka 1 dcl kiselog vrhnja 1/2 dcl majoneze 1 žlica senfa 1 žlica vrhnja ili jogurta
Priprema
Najprije napravimo tortilje (a možemo kupiti i već gotove ako nismo sigurni u svoje umijeće pripremanja). Za tortilju je potrebno umijesiti brašno, jaja, ulje, sol i vodu. Kada tijesto fino umijesimo, ostavimo ga da se odmori pola sata. Nakon toga razvaljamo ga u obliku kružnice (tortilju) i pečemo na tavici. Marinirano juneće meso pečemo lagano dok ne omekša. Tortilju punimo junećim mesom i coleslaw salatom.
Salatu napravimo tako da najprije narežemo kupus i mrkvu. Tomu dodamo sitno sjeckani luk, potom kiselo vrhnje (ili jogurt), majonezu, senf, sol i papar i sve dobro izmiješamo. Začinimo po ukusu. Dobar tek!