8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Biftek u umaku od tartufa i šampinjona

Sastojci
juneći file/biftek
vrhnje za kuhanje                               šampinjoni
svježi tartuf                                         pasta od tartufa                                  maslinovo ulje                                    sol, papar                         

 

Priprema


Juneći file/biftek najprije stavimo u marinadu/Rustica. Prije samog pečenja marinada se ocijedi i potom se biftek stavi na zagrijani roštilj te zapeče s jedne i druge strane do određenog stupnja. Šampinjone režemo na listiće. Malo ih prodinstamo na maslinovom ulju te dodamo sol, papar, pastu od tartufa, vrhnje za kuhanje i reduciramo do željene gustoće. Pečeni juneći file serviramo na umak od šampinjona i tartufa te na kraju naribamo svježi tartuf.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE